INDSIGT

Hvordan virker Arch Mobility indlægssåler?

6.9.20
Hvordan virker Arch Mobility indlægssåler?

Hvordan virker Arch Mobility indlægssåler?

Kort fortalt er indlægssålerne med til at reducere over-pronation og over-supination (dvs. når vi går ”skævt” på fødderne, indad eller udad) og lindrer dermed mod smerter i fod, ankel, knæ, hofte, ryg og nakkesmerter.

Med mange års forskning i vores trepunktsteknologi, har Align udviklet et design, der bringer anklen i en mere neutral stilling med op til 32% og en evt. pronation - skæv gang - falder op til 27%. Sålerne justerer desuden skinnebenet til en mere neutral stilling med op til 40%. Denne indstilling af ankel og skinneben giver nøglen til at reducere smerter, træthed, pronation og supination. Ved at støtte foden på siden bibeholder vi også den fulde mobilitet i vores fodmuskler, hvilket vi ikke kan opnå hvis vi blot bygger en støtte op under foden, som f.eks. med en pelotte eller en ”kunstig” svangstøtte.

Align Footwear indlægssålerne forøger vores bevægelighed, komfort og ydeevne. De fremmer bedre kropsholdning og kroptilpasning i din kinetiske kæde og forbedrer dit velvære og velbefindende. Når din krop via sålerne går korrekt i den naturlige stilling, bliver belastningen af hvert skridt du tager mere jævnt fordelt. Vores indlægssåler reducerer destruktive chokbølger igennem hele din krop, hver gang dine fødder rammer jorden. Dette betyder mindre pres og evt. betændelse i dine led, muskler, sener og ledbånd.

Lars Dalhoff, lektor i anatomi på Fysioterapeutskolen i Holstebro, siger om indlægssålen fra Align Footwear:

Der findes jo mange forskellige såler, og mange er fokuserede på komfort og blødhed. Den her er interessant, fordi den har de tre punkter, som retter hælen op – det er ikke set før. Det er helt særligt.

De fleste såler med fokus på korrigering af foden stopper ofte under svangen – den her er en hel sål, som også sørger for at indlægssålen ikke rutcher rundt i skoen – og det kan jo give irritation, vabler og forkert korrigering. Der er et fast underlag under foden med god stødabsorbering og støtte. Indlægssålerne kan betyde et farvel eller en væsentlig forbedring over tid til hælsporer, iskiassmerter, supination og pronation.
Hvordan virker Arch Mobility indlægssåler?

Køb af Align Footwear hos Kiropraktisk Center

Sving forbi Kiropraktisk Center, og hør hvad dine muligheder er for Align fodsåler. Vi har sålerne i klinikken og kan hurtigt få leveret, hvis der ikke lige er i din størrelse - derved slipper du for at betale fragten.