Hjælp til bedre livskvalitet med færre smerter

FAGSPECIALER

Behandlingsformer

Fælles for de behandlingsformer, som vi tilbyder i Kiropraktisk Center er, at vi alle, på hver vores måde, forsøger at forbedre og stimulere kroppens funktion. Herunder kan du læse om de forskellige behandlingsformer.

briks
KIROPRAKTIKKiropraktisk behandling

En kiropraktor undersøger, udreder (diagnosticerer) samt behandler smertetilstande og nedsat funktion i kroppens led og muskler. Kiropraktiskbehandling kan modtages i alle aldre - unge som ældre. Kiropraktik gives f.eks. i den akutte fase for smertelindring og senere i forløbet kan behandling modtages som en forebyggende indsats for vedligeholdelse af optimal funktion.

Kiropraktoren er højt specialiseret i lidelser, som har relation til bevægeapparatet (kroppen vi bevæger os med). En af kerneydelserne er ledjustering som kan gives i nakken, andre steder i ryggen eller kroppens andre led med det formål at optimere kroppens funktion.

Læs mere
Kiropraktik-hænder
FYSIOTERAPIFysioterapi

Alle, både unge som ældre, kan på et tidspunkt i deres liv have brug for fysioterapi. Det er ikke kun topatleter, der overbelaster deres muskler. Der stilles konstant krav til at vores bevægeapparat fungerer optimalt, lige meget om vi sidder på kontor eller spiller fodbold. Uhensigtsmæssige arbejdsstillinger, tunge løft og overmodighed ved fysisk træning kan være hårdt for kroppen og potentielt være skyld i skader. Fysioterapien henvender sig ikke kun til patienter med smerter og når skaden er sket, men også forebyggende. 

Fysioterapien beskæftiger sig med ubalancer i bevægeapparatet, som omfatter kroppens muskler, led, knogler og nervesystem. Fysioterapeuten gør brug af en række behandlingsmetoder, som har til formål at forbedre kroppens funktion og bevægelser, så kroppen kan fungere optimalt. Du inddrages aktivt i behandlingsforløbet og bliver derfor medansvarlig for det endelige resultat. 

Læs mere
Træning
MassageMassage

Fysiurgisk massage er en af de mest anerkendte massageformer. Der arbejdes med kroppens bløddele, heriblandt muskler, sener, fascier og ledbånd. Massage virker smertelindrende på ømme og overbelastede muskler og medfører større bevægelighed af både muskler og led. Massage kan desuden have en generelt afslappende effekt og give øget velvære i din dagligdag.

Vi tilbyder ikke massage på nuværende tidspunkt.

Læs mere
Massage
AkupunkturAkupunktur

I klinikken bruges akupunktur til smerte og symptomlindring enten som en selvstændig behandlingsform i kombination med massage eller som supplement til den kiropraktiske behandling. Akupunktur er blevet mere og mere anerkendt inden for det etablerede behandlingssystem, og der er tiltagende forskningsmæssigt belæg for effekt ved flere smertetilstande.

Læs mere
Akupunktur