Få det bedre. Bevæg dig bedre. Lev bedre.

HVEM VI ER

Siden 2011

Kiropraktisk Center blev etableret tilbage i januar 2011 af kiropraktor Lars Slemming og er nu beliggende i Næstved Nord på adressen Gammel Holstedvej 22. Tværfaglighed vægtes højt og der har derfor altid været flere faggrupper i klinikken, hvilket vi oplever giver en synergi - både for os selv i klinikken og for jer som patienter.

Kiropraktik er fortsat kerneydelsen i klinikken. I starten var ejer Lars Slemming eneste kiropraktor - aktuelt er der tre. Ved at være flere kiropraktorer opnår klinikken, at kunne tilbyde en bredere ekspertise, da vi besidder forskellige kompetencer og interesseområder. Vi nyder alle at kunne hjælpe andre og håber også at kunne hjælpe dig.

lars
HVAD VI GØRVi arbejder sammen for dit generelle helbred

I Kiropraktisk Center bliver du mødt af veluddannede og dygtige behandlere, som arbejder i fællesskab for at fremme kroppens naturlige funktionalitet. Vi vægter tværfaglighed højt både internt og eksternt. Vi samarbejder gerne med egen læge eller specialafdelinger for at give dig de bedst mulige forudsætninger for optimal udredning.

Vi tilbyder et bredt udvalg af relevante behandlingstilbud, hvor fokus er smertelindring, information samt vejledning opfulgt af forebyggende tiltag (egen indsats), der mindsker risikoen for tilbagefald samt forøger din livskvalitet.

VÆRDIERVores værdisæt er baseret på professionalisme, effektivitet, tilgængelighed og opmærksomhed

Vi gør vores ypperste for at yde en personlig og god service af den højeste kvalitet. Vi sætter rammerne for en behagelig og rar atmosfære, hvor du som patient er i centrum. Vi vægter højt, at der er tid til den enkelte og at du som patient føler dig tryg og hørt.

Team

Mød teamet

Klinikken består af et behandlerteam på tre kiropraktorer og en fysioterapeut. Alle deltager løbende i efteruddannelser for at øge deres faglige kompetencer, så de fortsat kan levere høj faglig standard.

Er du vores nye massør? Ansøg her

lars

Lars Slemming

Kiropraktor

anders

Anders Beck

Kiropraktor

Er du vores nye kiropraktor?

Send din ansøgning og CV.

anders

Anders Døssing

Fysioterapeut

suzan

Suzan Jørgensen

Sekretær

brit

Brit Jørgensen

Sekretær