Anders Døssing

Fysioterapeut

Anders har været fuldtidsansat som fysioterapeut i Kiropraktisk Centersiden januar 2011.

Anders er uddannet på Fysioterapeutskolen i Næstved 2007. Anders deltager løbende efteruddannelseskurser og har b.la. kursus i behandling Ad modum McKenzie, som er en god behandlingsform for patienter med bruskskiveproblemer fx diskushævelse (protrusion) eller diskusudfald (prolaps).

Anders har i 2011 været på et kursus i taping for aflastning af overbelastningsskader herunder bl.a sportsskader. Han har desuden været på forskellige genoptrænings kurser for bl.a. skulderlidelser. Nyeste er han blevet GLA:D uddannet inden for ryggen.

Anders har været ansat fysioterapeut i privat praksis siden december 2007. Anders er ansvarlig for hold- og individuel træning af klinikkens patienter. Anders står også for klinikkens fysioterapeutiske manuelle behandling.

Fx. diverse specielle bløddelsbehandlinger, el-terapi (shockwave, laser, ultralyd, chock og trykbølge), massage, udspændingsøvelser samt behandling og forebyggelse af sportsskader mv.

I fritiden finder du Anders på længere gå-/ og/eller løbeture i naturen og på tennisbanen. I sommerhalvåret bruges en del tid i kolonihaven. 

Kontakt

ad@naestved-kiropraktor.dk

anders

Resten af teamet

suzan

Suzan Jørgensen

Sekretær

brit

Brit Jørgensen

Sekretær

Er du vores kommende kollega?

Kiropraktor

lars

Lars Slemming

Kiropraktor

anders

Anders Beck

Kiropraktor