Lars Slemming

Indehaver og Kiropraktor

Lars er uddannet kiropraktor i januar 2000 på Odense Universitet.

Lars Slemming har siden januar 2000 praktiseret i Næstved og har fra januar 2011 overtaget lokalerne og klinikken i Næstved Storcenter. Klinikken har siden hen skiftet navn til Kiropraktisk Center, Næstved ApS og ligger nu på Gl. Holstedvej 22.

Lars har tidligere siddet i samarbejdsudvalget for kiropraktoreri Storstrøms amt og senere i Region Sjælland. Lars har desuden været efteruddannelserepræsentant for kiropraktorerne i Storstrøms amt og været en del af en baggrundsgruppe for udarbejdelse af artikler og informationsskrivelser til brug i patientpjecer.

Lars Slemming deltager løbende i videre-/efteruddannelseskurser. Lars afsluttede i 2004 desuden en 2-årig akupunkturuddannelse. Lars er som kiropraktor tilknyttet forskellige forsikrings – og sundhedsordninger b.la. Falck Healthcare, PrimaCare, Nordic NetCare samt diverse forsikringsselskaber Codan, Tryg, Top Danmark mv.

I fritiden kan Lars være at finde på squash, tennis eller på padelbanen. I sommerhalvåret bliver meget af tiden brugt i haven, hvilket giver god ”mentalhygiejne” og samtidig funktionel træning. Lars cykler oftest til og fra arbejde - en tur på 7 km hver vej, og holder også af at tage nogle små ture på mountainbiken i ny og næ.

Kontakt

ls@naestved-kiropraktor.dk

lars

Resten af teamet

suzan

Suzan Jørgensen

Sekretær

brit

Brit Jørgensen

Sekretær

Er du vores kommende kollega?

Kiropraktor

anders

Anders Døssing

Fysioterapeut

anders

Anders Beck

Kiropraktor