Kontakt os ved
spørgsmål

Skulle du ønske yderligere information, er du velkommen til at rette henvendelse via formularen, og vi vil forsøge at besvare dine spørgsmål hurtigst og bedst muligt.

Din besked er modtaget. Du hører fra os snarest.
Oops! Noget gik galt under indsendelse af formularen. Prøv venligst igen.

Tlf

(+45) 55 72 79 79

Online booking

Det er muligt at booke tid online alle timer i døgnet. Book her.

Email

info@naestved-kiropraktor.dk

Lokation

Klinikken er beliggende i Næstved Nord med 14 gode parkeringspladser og toget "lige" ved døren.

Gammel Holstedvej 22
4700 Næstved

Åbningstider

Bemærk: I ferieperioder kan der være ændringer i klinikkens åbningstider. Har klinikken lukket oplyses gældende åbningstider på telefonsvareren.

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

08.00-18.00

08.00-14.00

10.00-18.00

08.00-16.00

08.00-14.00

Vi er autoriserede behandlere i det danske sundhedsvæsen og med det følger et ansvar som vi i Kiropraktisk Center er bevidste om. Behandlingskvalitet, patientsikkerhed og patienttilfredshed har førsteprioritet hos os. Vi arbejder løbende med at højne din oplevelse af kvalitet på vores klinik, hvorfor tilbagemeldinger fra dig som patient er vigtige.

Har du nogen feedback?

Vi sætter stor pris på konstruktive tilbagemeldinger og vil gerne opfordre dig til at fortælle om din oplevelse i Kiropraktisk Center, Næstved. Kontakt os gerne via formularen eller mundtligt, når du besøger klinikken. Al tilbagemelding vil blive seriøst gennemgået på klinikken.

Tilfredshedsundersøgelse

Vi gennemfører løbende en patient tilfredshedsundersøgelse over en periode, som består af et kort spørgeskema. Besvarelserne bruges som et redskab til udvikling og forbedring. Vi har i maj/juni 2019 udført en, som kan ses ved forespørgsel på klinikken eller ved at klikke her.