INDSIGT

Nyt behandlingstilbud i Kiropraktisk Center

12.1.21
Nyt behandlingstilbud i Kiropraktisk Center

Behandlingstilbud

Anders, klinikkens fysioterapeut, har været på kursus i et forholdsvist nyt behandlingskoncept kaldet TTOOL, hvor man anvender et metal værktøj med forskellige kurver og krumninger designet til at blødgøre og løsne arvæv, reducerer smerter og øge den lokale blodforsyning.

Behandlingen er et supplement til almindelig bløddelsbehandling og er især effektivt ved stramt og forkortet væv, evt. efter operation eller anden skade i væv.  

Behandlingen kan især være effektiv ved arvævsdannelse efter fibersprængning, forstrækninger samt anden skade hvor vævet er blevet for stramt, f.eks. efter brud hvor enten fod eller ben har været i samme position i længere tid af gangen.

Vi har flere lag i vores hud/bindevæv og mange gange kan fascien, som er dybereliggende bindevæv være stramt eller forkortet. Er det tilfældet vil bindevævet være mindre smidigt og kan give anledning til smerter eller skader i bevægeapparatet. TTOOL behandling kan løsne stramt bindevæv og fascie, virke smertestillende og gøre vævet mere stræktbart så man derved bedre kan undgå/modstå skader.

Selve TTOOL har flere behandlingsflader og kan derfor bruges på alle områder i kroppen.  

Nyt behandlingstilbud i Kiropraktisk Center