INDSIGT

Vi investerer i apparater

12.1.21
Vi investerer i apparater

Apparater

Kiropraktisk Center har i 2020 igen investeret og opdateret klinikkens røntgenapparat og tilbyder fortsat direkte digitalt røntgenoptagelser.

Vi har i klinikken desuden mulighed for, at bestille en sekundær røntgen vurdering fra en ekstern specialist i radiologi (røntgen). Vurderingen gives i de fleste tilfælde indenfor 36 timer. Hvis du ønsker det, kan du få en Cd-rom med dine rtg. billeder til "eget brug" eller taget et billede af dem med din mobil når du vises rtg-billederne af kiropraktoren.

I Kiropraktisk Center har alle kiropraktorerne speciel konstrueret kiropraktorbrikse, hvilket giver endnu flere muligheder for at tilpasse den kiropraktiske behandling til dig og de problemer du kommer med. Dette så du kan få den bedst mulige oplevelse af dit kiropraktorbesøg uanset alder og statur.

Kiropraktisk Center har udover de almindeligt trykbølge apparater også investeret i et ny type chock-trykbølgeapparat i juni 2021. Apparatet er en videreudvikling af den effektive chock- og trykbølgeapparat, som allerede bruges i klinikken til behandling af muskelspændinger og overbelastningsskader. Apparatet kan bruges både til nye, gamle og tilbagevendende skader som fx. musearm, tennis-/golfalbue, løbeskader og andre træningsskader. Apparat er et supplement til klinikkens MR4-laser samt ultralydapparat.  

Vi investerer i apparater