Stine Petersen

Kiropraktor

Stine Petersen er uddannet kiropraktor ved Syddansk universitet i 2021 og er ansat i Kiropraktisk Center Næstved fra 15. juli 2021.

Stine har afsluttet den 5-årige kiropraktor uddannelse på Syddansk Universitet. Uddannelsen er både teoretisk og praktisk og Stine har i forbindelse med uddannelsen været på rygambulatoriet på Rygcenter Syddanmark i Middelfart, på Reumatologisk afdeling i vejle og i Kiropraktorklinik i Odense.

I forløbet har hun set akutte såvel som kroniske patienter indenfor bevægeapparats lidelser, herunder hold i ryggen, diskusprolapser, spinalstenose, gigtlidelser osv.

Stine har dyrket sport på både motionist og elite niveau siden hun var barn, og har i den forbindelse blevet introduceret til kiropraktikken for at optimere hendes sportspræstationer.
Stine dyrker stadig en del sport, dog ikke på højt niveau længere.

Stine benytter sig af manipulation, dryneedling, bløddelsbehandling, vejleder i dagligdagsaktiviteter, smertehåndtering og simple træningsøvelser. Stine er desuden glad for det tværfaglige samarbejde og benytter fysioterapeutisk medhjælp ved behov for dette.

Kontakt

sp@naestved-kiropraktor.dk

stine

Resten af teamet

suzan

Suzan Jørgensen

Sekretær

brit

Brit Jørgensen

Sekretær

anders

Anders Døssing

Fysioterapeut

lars

Lars Slemming

Kiropraktor

anders

Anders Beck

Kiropraktor